Mandelfromage

Dela det på dina sociala nätverk:

Eller kopiera och dela denna länk

Ingredienser

Redigera portioner:
150g mandel, malen
1 stor burk Persikor
3 Äggvitor
50 gram Socker

Spara detta recept

Du måste logga in eller registrera dig för att bokmärka detta innehåll.

Mandelfromage

With homemade dressing

    En alldeles luftig och god fromage. Min mormor Ingrid Nordén brukade servera den till efterrätt.

    • Portioner 8
    • Medium

    Ingredienser

    Historien

    Dela
    (Besökt 178 gånger, 1 besök idag)
    Bookmark Me

    Steg

    1
    Färdigt

    Skålla mandeln och mal dem. Vispa äggvitorna och blanda in sockret och några matskedar av persikornas sockerlag.

    Marloes

    Jag har alltid älskad matlagning och kunde som barn skryta om min mormors matlagning. För många år sedan bestämde jag mig för att läsa historia, och sedan blev jag journalist. Kanske det inte är så konstigt att jag en dag kom på idén om Smakminnen? Jag älskar att gräva i mathistoria. Det finns så mycket att upptäcka! Mitt namn avslöjar mina rötter: min far är holländare och min mor är från Sverige. Jag bor med min familj strax utanför Örsundsbro och med jämna mellanrum är jag ut i skogen på hästryggen.

    Recensioner

    Det finns ännu inga recensioner för detta recept, använd formuläret nedan för att skriva din recension
    tidigare
    Räkor Toast Skagen, Fritz special
    nästa
    Moeders Appeltaart – Mors Äppeltårta
    tidigare
    Räkor Toast Skagen, Fritz special
    nästa
    Moeders Appeltaart – Mors Äppeltårta

    Lägg till din kommentar