Recent Posts by AHolmberg:

Fisk med kaviartäcke
Marloes
Jag har alltid älskad matlagning och kunde som barn skryta om min mormors matlagning.
För många år sedan bestämde jag mig för att läsa historia, och sedan blev jag journalist. Kanske det inte är så konstigt att jag en dag kom på idén om Smakminnen?
Jag älskar att gräva i mathistoria. Det finns så mycket att upptäcka!
Mitt namn avslöjar mina rötter: min far är holländare och min mor är från Sverige. Jag bor med min familj strax utanför Örsundsbro och med jämna mellanrum är jag ut i skogen på hästryggen.
PearlM
Akvarellmålare och fotograf, förr tårtbagare åt släkt och vänner, och jag följer släktens traditioner i att använda goda och äkta råvaror i allt som rör La Cuisine. Älsklingskokböckerna har skrivits av Hiram och Pernilla, Julia Child och Jamie Oliver. En senare förtjusning har blivit Hugh Fearnley-Whittingstalls inspirerande TV-serier. Jo, det går VISST att använda röda mogna jordgubbar i sin Grekiska sallad! Om man inte tål tomater. (^.^) Och för att citera Julia Child, ”Om du är rädd för smör – ta grädde i stället” / Bon appétit!
Per Sundquist
Pelle är admin.