Fisk med kaviartäcke

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Fryst fiskblock
Creme fraiche
Kaviar (av typen Kalles)
Dill

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Fisk med kaviartäcke

    Cuisine:

    Blanda ihop creme fraiche och kaviar. Tillsätt stora mängder dill (fryst går alldeles utmärkt). Bred blandningen över tinad fisk och grädda i ugn, omkring 200 grader, tills täcket fått färg och fisken är färdig.
    Servera med ris eller kokt potatis.

    • 80 minuter
    • Serves 4
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    När jag var barn, var det oftast min pappa som stod för middagen. Detta var en av mina absoluta rätter och jag minns att jag och mina syskon alla försökte få med så mycket som möjligt av det goda täcket.

    (Besökt 137 gånger, 1 besök idag)

    Steps

    1
    Done

    Tina fisken.

    2
    Done

    Blanda ihop några deciliter creme fraiche och en halv deciliter kaviar.

    3
    Done

    Tillsätt stora mängder hackad dill (fryst går alldeles utmärkt).

    4
    Done

    Bred blandningen över fisken.

    5
    Done

    Grädda tills täcket fått färg och fisken är färdig. Servera med ris eller kokt potatis.

    AHolmberg

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    previous
    Ellas kaka – Äppelkakan från Jerum
    next
    Knäckspån
    previous
    Ellas kaka – Äppelkakan från Jerum
    next
    Knäckspån

    Add Your Comment