0 0
Fisk med kaviartäcke

Dela i dina sociala medier:

Eller kopiera och dela denna webbadress

Ingredienser

Ändra antal:
Fryst fiskblock
Creme fraiche
Kaviar (av typen Kalles)
Dill

Fisk med kaviartäcke

    Cuisine:

    Blanda ihop creme fraiche och kaviar. Tillsätt stora mängder dill (fryst går alldeles utmärkt). Bred blandningen över tinad fisk och grädda i ugn, omkring 200 grader, tills täcket fått färg och fisken är färdig.
    Servera med ris eller kokt potatis.

    • 200 grader
    • Räcker till 4
    • Easy

    Ingredienser

    Om detta recept

    Share

    När jag var barn, var det oftast min pappa som stod för middagen. Detta var en av mina absoluta rätter och jag minns att jag och mina syskon alla försökte få med så mycket som möjligt av det goda täcket.

    Steg

    1
    Färdig

    Tina fisken.

    2
    Färdig

    Blanda ihop några deciliter creme fraiche och en halv deciliter kaviar.

    3
    Färdig

    Tillsätt stora mängder hackad dill (fryst går alldeles utmärkt).

    4
    Färdig

    Bred blandningen över fisken.

    5
    Färdig

    Grädda tills täcket fått färg och fisken är färdig. Servera med ris eller kokt potatis.

    AHolmberg

    föregående
    Ellas kaka – Äppelkakan från Jerum
    nästa
    Kyckling stekt i ugn från Prinsessornas kokbok
    föregående
    Ellas kaka – Äppelkakan från Jerum
    nästa
    Kyckling stekt i ugn från Prinsessornas kokbok

    Add Your Comment