Mandelfromage

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
150g mandel, malen
1 stor burk Persikor
3 Äggvitor
50 gram Socker

Mandelfromage

With homemade dressing

    En alldeles luftig och god fromage. Min mormor Ingrid Nordén brukade servera den till efterrätt.

    • Serves 8
    • Medium

    Ingredients

    Directions

    Share

    Steps

    1
    Done

    Skålla mandeln och mal dem. Vispa äggvitorna och blanda in sockret och några matskedar av persikornas sockerlag.

    Marloes

    Jag har alltid älskad matlagning och kunde som barn skryta om min mormors matlagning. För många år sedan bestämde jag mig för att läsa historia, och sedan blev jag journalist. Kanske det inte är så konstigt att jag en dag kom på idén om Smakminnen? Jag älskar att gräva i mathistoria. Det finns så mycket att upptäcka! Mitt namn avslöjar mina rötter: min far är holländare och min mor är från Sverige. Jag bor med min familj strax utanför Örsundsbro och med jämna mellanrum är jag ut i skogen på hästryggen.

    previous
    Räkor Toast Skagen, Fritz special
    next
    Moeders Appeltaart – Mors Äppeltårta
    previous
    Räkor Toast Skagen, Fritz special
    next
    Moeders Appeltaart – Mors Äppeltårta

    Add Your Comment